Politica de rambursare

Avem o politică de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție 30 de zile de la primirea articolului pentru a solicita o returnare.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nepurtat sau nefolosit, cu etichete și în ambalajul original. De asemenea, veți avea nevoie de chitanța sau de dovada de cumpărare.

Pentru a iniția o returnare, ne puteți contacta la: hello@kalolia.com. Vă rugăm să rețineți că retururile vor trebui să fie trimise la următoarea adresă: Consultați politica noastră de contact.

Dacă returul dvs. este acceptat, vă vom trimite o etichetă de returnare, precum și instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți pachetul. Articolele trimise înapoi la noi fără a solicita mai întâi un retur nu vor fi acceptate.

Ne puteți contacta întotdeauna pentru orice întrebare legată de retur la hello@kalolia.com.

Daune și probleme

Vă rugăm să vă inspectați comanda la recepție și să ne contactați imediat dacă articolul este defect, deteriorat sau dacă primiți un articol greșit, pentru a putea evalua problema și a o remedia.

Excepții / articole care nu se returnează

Anumite tipuri de articole nu pot fi returnate, cum ar fi produsele perisabile (cum ar fi alimentele, florile sau plantele), produsele personalizate (cum ar fi comenzile speciale sau articolele personalizate) și produsele de îngrijire personală (cum ar fi produsele de înfrumusețare). De asemenea, nu acceptăm retururi pentru materiale periculoase, lichide inflamabile sau gaze. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la articolul dvs. specific.

Din păcate, nu putem accepta retururi pentru articole la reducere sau carduri cadou.

Schimburi

Cea mai rapidă modalitate de a vă asigura că primiți ceea ce vă doriți este să returnați articolul pe care îl aveți și, odată ce returul este acceptat, să faceți o achiziție separată pentru noul articol.

Uniunea Europeană 14 zile perioadă de reflecție

Fără a aduce atingere celor de mai sus, în cazul în care marfa este expediată în Uniunea Europeană, aveți dreptul de a anula sau de a returna comanda în termen de 14 zile, din orice motiv și fără o justificare. Ca și mai sus, articolul dvs. trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nepurtat sau nefolosit, cu etichete și în ambalajul original. De asemenea, veți avea nevoie de chitanța sau de dovada de cumpărare.

Rambursări

Vă vom anunța după ce primim și inspectăm returul dumneavoastră și vă vom informa dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobată, veți fi rambursat automat prin metoda de plată inițială în termen de 10 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că poate dura ceva timp până când banca dvs. sau compania de carduri de credit procesează și postează și rambursarea.
Dacă au trecut mai mult de 15 zile lucrătoare de când am aprobat returnarea, vă rugăm să ne contactați la hello@kalolia.com.